Skip to content

Copertina auto metalica, cel mai bun inlocuitor al garajului

Un posesor de vehicul, știe cat de importanta este protejarea acestuia. PUNCT! Copertinele auto metalice, cele care apar din ce în ce mai des în curțile oamenilor, datorită eficientei pe tot parcursul anului pe care o oferă, fac parte din grupul select al celor mai vândute modele de copertine auto în ultimii ani.

De ce marea majoritate prefera copertinele auto metalice în schimbul celor din lemn, dar și care sunt magazinele cu cele mai ieftine preturi, recomandări și multe altele, afli doar aici! Scroll!

Copertine auto metalice: tabel comparativ 2021

CopertinaAuto.ComSUPER PRET 💰 🤩RECOMANDARE 👌BESTSELLER 🔝
NumePrimaterra BerlinaCarport PlatonCarport Arcadia
ImagineCopertina Auto Primaterra Berlina 4 mCopertina Auto Carport PlatonCopertina Auto Carport Arcadia
Valorare⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Review-
👉 Vezi Review ✅
👉 Vezi Recenzii 👌
👉 Vezi Review ✅
👉 Vezi Recenzii 👌
👉 Vezi Review ✅
StructuraMetalica / Otel
Alb / Gri
Metalica / Aluminiu
Gri antracit
Metalica / Aluminiu
Gri antracit
AcoperisPolicarbonat
Translucid
Policarbonat
Translucid
Policarbonat
Translucid
Dimensiuni4,00 x 3,30 x 2,65 m4,85 x 3,02 x 2,50 m4,85 x 3,02 x 2,50 m
Cumpara Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG Vezi Pret eMAG
Cumpara in rateDa ✔️Da ✔️Da ✔️

Catalog copertine auto metalice in oferta:Ce copertina auto metalica sa cumpar?

Nu e de mirare faptul ca nu știi ce copertina auto metalica sa cumperi. E și normal! Multumita fabricantilor profesionisti, catalogul cu pavilioane metalice al acestora este unul amplu și bogat, la prețuri extrem de avantajoase. Iată care sunt trei, dintre cele mai bune copertine auto metalice în raport calitate-pret, în acest an. Copertine auto metalice recomandari 2021:


Copertina auto metalica Primaterra Berlina

Soluția perfectă, înlocuitorul garajului, la cel mai ieftin pret! Primaterra Berlina de 4 metri cu structura metalica din otel și acoperiș din policarbonat, este solutia ideala pentru protejarea autoturismului pe tot parcursul anului. Elegantă, rezistența și stabilă, cu un preț extrem de accesibil, aici gasesti prezentarea completa a acestei copertine auto din metal.


Copertina auto metalica Carport Platon

Extrem de apreciata în mediul online, aceasta copertina auto metalica, Platon, este cea mai buna optiunea pe care o poti face în raport calitate preț. Cu un design elegant, datorită acoperișului plat din policarbonat, este copertina ideala. Se montează ușor și rapid, oferindu-ti protectie pe tot parcursul anului. Aici gasesti prezentarea completa a copertine auto metalice Carport Platon. 


Copertina auto metalica Carport Arcadia

Arcadia este o copertina auto de foarte buna calitate, cu structura metalica, din aluminiu, vopsit în gri antracit și acoperis semirotund din policarbon. Durabilă, copertina auto metalica garantată pentru peste 10 ani de zile, stabilă și elegantă, este soluția eficientă și estetică, pentru orice curtem, terasa sau gradina. Parcheaza-ti masa cu stil! Aici găsești cel mai bun review online!


Care sunt avantajele copertinelor auto metalice?

  • Preț avantajos: Spre deosebire de construcția unei copertine auto din lemn, modelul din metal este mult mai ieftin, la fel de eficient, și foarte elegant.
  • Ușor de asamblat: Toate modelele vin la pachet cu schițe intuitive, astfel incat ridicarea în picioare a acestuia, prin respectarea unor pași simplii, va fi o joacă de copii.
  • Diversitate: Diferitele tipuri și modele care impanzesc cataloagele magazinele, atat online cat si fizice, reprezinta un alt mare avantaj.
  • Rezistente: Structura metalica, fie din aluminiu, fie din oțel, este extrem de rezistenta, garantand peste 10 ani de protejare în siguranta a masinii.
  • Stabilitate: Bine ancorate, toate modelele copertine auto metalice sunt 100% stabile, indiferent de vremea de afara.
  • Spațiu: Cele 4 picioare ancorate ocupa putin spatiu, astfel incat te poți bucura la maxim de fiecare centimetru din curte.
  • Design: Fiecare model are un design elegant, simplu, minimalist, care se potrivește cu orice casa, locuinta sua parcare.
  • Luminos: Copertinele auto cu structura din metal și acoperiș din policarbonat, oferă protectie împotriva razelor UV, a ploii, a zapezii s.a.m.d., lasand în același timp lumina sa patrunda.

Copertine auto metalice tipuri și modele:

Putem diferentia copertinele auto metalice în funcție de scheletul sau acoperisul acestora. Cele mai des intalnite modele cu structura metalica sunt cele din aluminiu sau otel, cu 4 sau 2 picioare de sustinere, urmate de cele din fier forjat. Acestea din urma facandu-se la comanda, deoarece și prețul de pornire este mult mai elevat.

În ceea ce privește acoperișul copertinelor auto, cu schelet metalic, cele mai des intalnite modele sunt cele cu acoperisul plat sau semirotund, materialul acestuia fiind policarbonat, soluția perfectă împotriva razelor UV, ploilor acide, grindinei, zapezii și altele. Copertinele auto metalice cu acoperis retractabil, sunt o optiune ideala, pentru transformarea copertinei auto intr-o copertina pentru gradina, curte sau terasa, perfecta pentru sarbatorirea petrecerilor, sau a evenimentelor importante împreuna cu familia și cei dragi.

Magazinele cu cele mai ieftine preturi:

În România, așa cum ne-am obișnuit deja, cele mai ieftine prețuri online, împreuna cu cele mai bune modele, sunt oferite de eMAG, în timp ce Dedeman rămâne de departe cea mai buna opțiune în ceea ce privește magazinul clasic. Alte oferte interesante, la prețuri foarte ieftine, le gasesti in Olx, cea mai buna alegerea pentru cumpararea copertinei auto metalice la mâna a doua. 

Copertine auto metalice: pareri si concluzie


Ce mai putem adăuga noi!? Recenziile pozitive vorbesc de la sine. multumirea clientilor, de alegerea făcută, reprezintă calitatea desavarsita a acestor copertine auto metalice prezentate în acest articol. Profita de prețurile cele mai ieftine, ofertele, promotiile și reducerile constante, și alege-ti copertina auto metalica ideala pentru tine, curtea și mașina ta! Ce mai aștepți!? 

Cea mai buna copertina auto metalica în raport calitate preț:Rezumat
Numele Articolului
Copertine Auto Metalice
Descriere
În acest articol iti prezentăm cele mai bune copertine auto metalice în raport calitate preț, pentru a face alegerea cea mai corecta. Alege copertina auto metalica ideala pentru tine!
Autor
Setări