Skip to content

Carport Platon: Cea mai bună Copertină Auto cu acoperiș plat și design Modern – H.Metal

Descoperă Carport Platon (vezi în eMAG), inovatorul model cu acoperiș plat ce oferă un mix perfect de eleganță și eficiență. Ideal pentru orice tip de locuință sau parcare, acest design modern face ca Carport Platon să fie una dintre cele mai populare copertine auto metalice cu acoperiș din policarbonat.

Caracteristici Copertină Auto Platon:

• Marcă: Hobby Metal
• Model: Platon
• Tip: Copertină Auto pentru o mașină
• Formă: Dreptunghiulară cu acoperiș plat
• Material structură: Aluminiu

• Material acoperiș: Policarbonat ANTI-UV
• Culoare acoperiș: Translucid (fumuriu)
• Culoare structură: Gri antracit
• Dimensiuni generoase: 485 x 302 x 250 cm
• Număr stâlpi de susținere: 4 (cu placă de fixare la sol)

Ce ascunde în spatele acestui preț copertina auto Platon?

Carport Platon impresionează prin designul modern cu acoperiș plat și robustețea sa.
O alegere apreciată pentru rezistența și estetica sa, această copertină se integrează perfect în orice spațiu exterior, oferind un adăpost sigur pentru mașini, biciclete sau motociclete. Cu un stil care compensează lipsa unui garaj, copertina Platon este disponibil online la cel mai bun preț, oferind un raport calitate-preț excelent – o afacere de neratat (ofertă valabilă în limita stocului disponibil)!

Compară în ofertă copertina auto Platon:

Avantaje copertină auto Platon:

De ce să cumperi Carport Platon? Dacă numele Platon nu este deja un argument suficient, calitatea superioară a materialelor și avantajele sale te vor convinge cu siguranță:

  • Preț accesibil: Raport calitate-preț excelent, datorită materialelor de calitate superioară.
  • Design: Acoperiș plat și linii discrete pentru un aspect spectaculos și elegant.
  • Cadru: Stabil și durabil, structura metalică din aluminiu asigură protecție de lungă durată.
  • Antracit: Nuanța de gri antracit adaugă un plus de eleganță.
  • Fumuriu: Acoperișul din policarbonat fumuriu protejează eficient împotriva razelor UV.
  • Asamblare rapidă: Kitul de montaj inclus facilitează un proces simplu și rapid de asamblare.

Unic prin Design și Funcționalitate:

Platon se distinge prin acoperișul său plat unic și design-ul elegant cu doar patru stâlpi, economisind spațiu și oferind o funcționalitate remarcabilă. Această copertină nu doar că protejează autovehiculele, bicicletele și motocicletele, ci se dovedește a fi și un spațiu ideal pentru mese în familie sau adunări în aer liber, oferind protecție și confort. Integrându-se armonios în orice decor exterior, Carport Platon aduce o notă distinctă de stil și modernitate, transformându-se ușor într-un centru de atracție pentru activitățile tale în aer liber.

Păreri Carport Platon Copertina Auto acoperiș plat:

Recenzie 5/5 😁
MULTUMIT SE MERITA – Materiale de calitate. Se moneteaza usor cu 3 oameni ( daca se respecta isntructiunile ). Momentan o am montata de 2 ani…”

Recenzie 4/5 😃
MERITA DACA AI CUM SA IL ANCOREZI – Mulțumit per total. Instrucțiuni destul de clare. Nevoie de doi oameni la montaj și munca…”

Recenzie 5/5 😁
PRODUS EXCELENT SI FOARTE UTIL PENTRU CEI CE NU DORESC UN GARAJ INCHIS – Raportul calitate preț este super ok, grija pt detalii…”

Recenzie 5/5 😁
EXCELENT – Un produs foatre bun! Un Raport pret/calitate foarte bun pentru acest acoperis pentru masina…”

Instalare Copertină Auto Platon: Ghid Detaliat

Asamblarea acestui carport necesită cel puțin doi oameni. Urmărind pașii din manualul de instrucțiuni, copertina poate fi montată rapid, în mai puțin de 2 ore. Pentru un montaj corect și o stabilitate perfectă a acestui pavilion metalic pentru mașina cu acoperiș din policarbonat, recomandăm fixarea în plăci de beton sau fundație de beton (minim 35x35x35 cm).

Asamblarea simplă, prin unitatea părților diferite și fixarea lor conform instrucțiunilor, face montajul accesibil chiar și pentru începători. Foile de policarbonat se montează ușor, iar cele patru picioare ale carportului, prevăzute cu plăci pre-perforate, asigură o fixare stabilă la sol. Se recomandă montajul între doua persoana datorită dimensiunilor sale.

Transport și Garanție copertina curte Carport Platon:

  • Produsul Carport Platon este livrat în 3 colete cu dimensiuni: 260 x 22 x 20 cm (31 kg); 293 x 83 x 5 cm (23 kg) și 293 x 32 x 11 cm (33 kg).
  • Copertina din policarbonat are o garanție de 2 ani, iar structura din aluminiu beneficiază de o garanție de 10 ani, asigurând astfel o investiție de durată.

Magazine online cu prețuri ieftine care vând Carport Platon:

Caută cele mai bune oferte online pentru Carport Platon. Recomandăm eMAG și CEL ca fiind principalele opțiuni, oferind siguranță și cele mai avantajoase prețuri, mai ales în perioadele de reduceri precum Black Friday.

Nu rata cele mai bune oferte, disponibile online – profită acum de oferte!

Carport Platon – Soluția modernă pentru protecția mașinii tale

Copertina auto Platon de la Hobby Metal se mândrește cu aprecierea clienților, obținând cele 5 steluțe pentru calitatea sa excepțională.

„Raportul calitate-preț este super ok”, afirmă unul dintre clienți, subliniind atât calitatea deosebită, cât și prețul accesibil al acestei copertine auto. Dacă ești în căutarea unei copertine auto metalice de bună calitate la un preț excelent, Carport Platon este soluția ideală pentru tine și mașina ta.
Cumpără acum online și profită de ofertă!

Cumpără online Carport Platon în ofertă (preț redus):


Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Hobby Metal
Numele produsului
Platon
Pret
RON 15500
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări