Skip to content

Copertina auto Primaterra Berlina

Copertina auto Primaterra Berlina

Primaterra Berlina este copertina auto metalica care se mandreste cu un preț extrem de accesibil, și care-ti protejeaza masina pe tot parcursul anului, indiferent de vremea rea de afara. In acest articol îți prezentăm una dintre cele mai ieftine copertine auto metalice, dar de o foarte buna calitate, rezistenta, stabila si foarte usor de asamblat, ideala pentru orice curte, gradina, terasa sau parcare! Cumpara acum! (vezi preț în eMAG).

Caracteristici:


  • Capacitate: 1 masina
  • Material structura: Oțel
  • Forma: Dreptunghiulara
  • Culoare: Alb/Gri
  • Dimensiuni copertina auto:
  • Lungime 4 m/Lățime 3,30 m/Inaltime 2,65 m
  • Material acoperis: Policarbonat
  • Culoare: Translucida
  • Forma acoperis: Semirotund
Carport Primaterra Berlina Dimensiuni


De ce sa cumperi copertina auto Primaterra Berlina ?

Cel mai mare avantaj al acestei copertine auto il reprezinta pretul extrem de ieftin, tinand cont de materialele de calitate folosite la fabricarea sa. Alte avantaje pe care le oferă copertina auto Primaterra Berlina: Acoperiș din policarbonat; O buna stabilitate; Protectie impotriva polii, zapezii, grindinei sau a razelor solare; Design elegant; Ușor de asamblat.

Un alt mare avantaj al copertine auto Primaterra Berlina este marea disponibilitatea de mărime. Aceasta marca oferă copertine auto ideale pentru orice autovehicul de dimensiuni mari, și anume: Duba, Rulota, sau alte autovehicule de dimensiuni similare.

Alege copertina auto Primaterra Berlina ideala pentru masina ta:Cum se asamblează copertina auto Primaterra Berlina ?

După cum am menționat mai sus, asamblarea acestei copertine se face foarte ușor și rapid respectand cu atenție pașii din manualul de asamblare care vine la pachet cu acesta. Fiecare element necesar pentru asamblare se îmbina perfect, transformand-o intr-o copertina auto sigură și rezistenta, în mai puțin de o ora, atunci cand participa 2 oameni în procesul de montare și asamblare a copertinei.

Concluzie:

În concluzie… GRABESTE-TE pana nu se termina! Este o copertina auto cu schelet metalic, de foarte buna calitate, la un preț extrem de ieftin. Ca sofer, chiar dacă nu este mașina ta, încercăm de fiecare data să o protejăm, chiar și atunci cand este parcata. Primaterra Berlina iti ofera protectie deplina, pe tot parcursul anului, la un super preț! Cea mai buna oferta te așteaptă! Tu, ce mai aștepți!?

Cea mai buna oferta online:Rezumat
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
5 based on 1 votes
Marca
Primaterra Berlina
Numele produsului
Copertina Auto
Pret
RON IN OFERTA
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări