Skip to content

Carport Motorhome Camping: Copertină Auto pentru autoutilitară (rulotă/dubă) – H. Metal

Copertina Auto Carport Motorhome Camping, Hobby Metal, Aluminiu/Policarbonat, Gri antracit, 760x362x360 cm

Carportul Motorhome Camping de la Hobby Metal (vezi în eMAG), oferă o soluție inovatoare și robustă pentru protecția diferitelor tipuri de autoutilitare – de la rulotă, dubă, microbuz etc. Cu un design modern și practic, această copertină este ideală pentru vehicule mari, asigurând protecție eficientă împotriva intemperiilor la un preț accesibil.

Caracteristici Motorhome Camping Hobby Metal:

• Marcă: Hobby Metal
• Model: Motorhome Camping
• Tip: Copertină Auto pentru autoutilitară
• Formă: Dreptunghiulară cu acoperiș semi-rotund
• Material structură: Aluminiu

• Material acoperiș: Policarbonat ANTI-UV
• Culoare acoperiș: Translucid (fumuriu)
• Culoare structură: Gri antracit
• Dimensiuni generoase: 760 x 362 x 360 cm
• Număr stâlpi de susținere: 6 (cu placă de fixare la sol)

Ce ascunde în spatele acestui preț copertina XXL Camping Motorhome?

Motorhome Camping de la Hobby Metal surprinde prin calitatea și durabilitatea sa.
Realizată din aluminiu de înaltă calitate și policarbonat ANTI-UV, această copertină este concepută să reziste în fața condițiilor meteorologice extreme. Dimensiunile sale impresionante o fac ideală pentru autoutilitare, inclusiv dube și rulote, oferind un raport excelent între preț și calitate.

Alege să-ți protejezi vehiculul cu această copertină, disponibilă acum la cel mai bun preț online.

Compară în ofertă copertina pentru autoutilitare Camping Motorhome:

Avantaje copertină rulota/duba Camping Motorhome:

  • Durabilitate Înaltă: Fabricată pentru a rezista, această copertină își menține calitățile de-a lungul timpului, protejându-ți vehiculul împotriva vremii neprielnice.
  • Design Universal: Se potrivește cu diverse tipuri de vehicule mari, inclusiv dube și rulote, fiind o soluție versatilă pentru nevoile diverse de parcare.
  • Protecție UV Efectivă: Policarbonatul ANTI-UV asigură că vehiculul tău este protejat de soarele intens, prelungind durata de viață a vopselei și a interiorului.
  • Instalare Simplă: Chiar dacă este mare, instalarea copertinei este directă și intuitivă, cu instrucțiuni detaliate incluse.

Înălțimea face diferența:

  • Înălțimea de 360 cm a copertinei Motorhome Camping îi conferă o versatilitate deosebită, permițând adăpostirea unei game largi de autoutilitare.
  • De la dube de dimensiuni mari, rulote spațioase, până la microbuze și alte vehicule înalte, toate se potrivesc confortabil sub această copertină spațioasă.

Copertina Cuto Camping – Spațiu Accesibil și Versatil

  • Pe lângă înălțimea sa generoasă, Motorhome Camping se remarcă prin lățimea de trecere de 300 cm, asigurând acces facil din toate părțile. Această caracteristică transformă copertina într-un spațiu extrem de versatil, adaptabil pentru o varietate de autovehicule, de la microbuze până la rulote.

Păreri Copertina Auto mare (pentru autoutilitare):

Deși este un produs relativ nou pe piață, calitatea materialelor și designul Motorhome Camping, asemănătoare cu modelele Arcadia, sugerează un feedback pozitiv iminent din partea clienților, așa cum se întâmplă cu produsele similare ale Hobby Metal.

Transport și garanții copertina auto XXL Camping Motorhome:

Carportul Motorhome Camping este livrat în mai multe pachete pentru asamblare ușoară, cu toate componentele necesare. Fiecare element este numerotat pentru o montare fără griji. Produsul vine cu o garanție de 2 ani pentru materialul acoperișului și 10 ani împotriva deformării structurii, asigurând astfel durabilitatea investiției tale.

Instalare Copertină Auto Hobby Metal Camping Motorhome:

Montarea copertinei Motorhome Camping este un proces simplu și eficient. Cu instrucțiuni detaliate și componentele numerotate, montarea se face cel mai bine cu ajutorul a cel puțin 4 persoane. Picioarele carportului se fixează la sol cu ancore de expansiune incluse, asigurând stabilitate și siguranță.

Magazine online cu prețuri ieftine care vând copertina Camping Motorhome:

Ești în căutare de oferte pentru Motorhome Camping? eMAG și CEL sunt cele două magazine online de top unde poți găsi cele mai bune prețuri, oferind siguranță și varietate. Profită de ofertele de Black Friday și reducerile sezoniere disponibile pe ambele platforme pentru a obține cele mai competitive prețuri.

Explorează și compară ofertele acum. Click pe logo!

Soluția Ideală pentru protecția autoutilitarei tale:

Motorhome Camping de la Hobby Metal este partenerul ideal pentru aventurierii pe roți.

Fie că ești proprietarul unei rulote, dube sau microbuz, această copertină oferă protecție, spațiu și flexibilitate, adaptându-se nevoilor tale de călătorie și explorare.

Protejează-ți vehiculul în orice condiții cu această soluție durabilă și accesibilă.

Cumpară online copertina auto pt duba, rulota, etc. Camping Motorhome – H.B.


Rezumat
product image
Punctualizarea clientului
1star1star1star1star1star
Ranking
no rating based on 0 votes
Marca
Hobby Metal
Numele produsului
Motorhome Camping
Pret
RON 14100
Disponibilitatea produsului
Available in Stock
Setări